Vaardigheden

Verbouwingswerken

Van Kerrebroeck in Damme is de specialist in woning- en appartementbouw. Wij pakken zowel renovaties als totaalprojecten aan, en focussen ons daarbij op ruwbouwwerken. Onze doelgroep? Wij hebben vooral, maar niet exclusief, particuliere klanten. Wij streven non-stop naar de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. En overtuigen u graag met onze vrijblijvende offerte.

Mee op de werf

Van Kerrebroeck heeft verschillende troeven waarvan u als (particuliere) klant optimaal profiteert. Zo werken we snel, maar zonder de kwaliteit en het detail niet uit het oog te verliezen. Verder leven wij de gemaakte afspraken nauwgezet na – wat in onze sector niet altijd evident is. Ten slotte werkt de zaakvoerder elke dag mee op de werf, zodat hij uw project heel persoonlijk opvolgt. U kunt bij hem op elk moment terecht met uw vragen en opmerkingen.

Offerte

Start u met een renovatie- of verbouwingsproject? Neem vandaag nog contact op met een échte vakman, die mét u denkt, en zich zo flexibel mogelijk opstelt. Van Kerrebroeck is een geregistreerde aannemer, die al meer dan 40 jaar kwaliteit levert. Als dat geen garantie is! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bel of mail ons, we bezorgen u graag een vrijblijvende prijsofferte.

Woning- en appartementbouw

Familiebedrijf Van Kerrebroeck in Damme levert al meer dan 40 jaar topkwaliteit. Onze focus ligt op woning- en appartementbouw, meer bepaald de ruwbouwuitvoering. Reken bij ons op een efficiënte werfcoördinatie, en een strikte naleving van de uitvoeringstermijnen. Renovatie of (ver)nieuwbouw? We doen het allemaal. Ons werkterrein? Heel West-Vlaanderen.

Dienstenpakket

Alles wat met ruwbouw te maken heeft, is een kolfje naar onze hand. Wij voeren metselwerken uit, graven funderingen, en plaatsen kelders en betonnen wanden. We streven naar een oplevering binnen de afgesproken termijn. Met andere woorden: naar ‘kwaliteit op tijd’. Omdat de zaakvoerder van Van Kerrebroeck elke dag op de werf aanwezig is, bent u zeker van een persoonlijke opvolging, en een flexibele bijsturing als dat nodig is.

Activiteiten

Onze familiezaak heeft sinds de oprichting in 1967 alleen maar tevreden klanten. Omdat wij luisteren naar hun wensen en verwachtingen, omdat wij hun budget maximaal respecteren, en omdat het resultaat altijd af is. Wilt u meer weten over onze diensten en uw mogelijkheden? Hebt u vragen over een eventuele start- en einddatum? Krijgt u graag een gedetailleerde offerte? Geef ons een seintje, we maken zo snel mogelijk een afspraak.